Accountmanager (sr.) bij Houthandel Van Dam

Vind je het leuk om commerciële kansen te benutten en vraag te creëren bij (potentiële) klanten? En heb je gedegen kennis van de hout en houtproducten? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Over de organisatie
Houthandel Van Dam is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende importeurs van tropisch hardhout in Nederland. Van Dam is een zeer betrouwbare leverancier die streeft naar optimale samenwerking en altijd op zoek naar de beste kwaliteit.

Wat je gaat doen bij ons
Als Accountmanager ben jij hét visitekaartje van onze vestiging in Bunnik. Er is veel pionierswerk te doen in je werkgebied. Het werkgebied/rayon is Midden en Noord-West Nederland. Je bouwt de relatie met bestaande klanten (intern en extern) verder uit en je verwerft nieuwe opdrachtgevers. Samen met de Verkoopleider ontwikkel je een strategie om de klantenkring verder uit te bouwen. Het is aan jou om met jouw kennis en saleskwaliteiten zo goed mogelijk invulling te geven aan hun wensen en behoefte. Je stelt kritische vragen, neemt hun twijfels weg. Daarnaast ben je een onmisbare schakel tussen de klant en onze binnendienst. Door je drive en energieke persoonlijkheid haal je jouw dagelijkse doelstellingen met gemak.

Jouw capaciteiten
Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren en over commerciële,- en klantgerichte vaardigheden beschikt. Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde HBO opleiding, maar minimaal HBO werk- en denkniveau. Je bent een echte doorzetter en voelt je verantwoordelijk voor de klanten. Je bezit voldoende overtuigingskracht en goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent daarnaast gezond zelfkritisch; je evalueert continu je eigen gesprekken omdat je jouw prestaties wilt verbeteren. Jij wil namelijk de beste accountmanager van Houthandel van Dam worden!

Wij bieden je
Je gaat werken in een organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief, ideeën en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer met een gezonde competitiedrang. Je krijgtdiverse trainingen om jouw commerciële vaardigheden te vergroten. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een marktconform salaris.

Enthousiast?
Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! Je motivatiebrief en cv kun je sturen naar

solliciteren(_AT_)tabsholland.nl
onder vermelding van Accountmanager Houthandel van Dam en vacaturenummer 2019.02.27.


Wij vullen deze vacature in via onze eigen werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

 

 

Timber and Building Supplies Holland N.V. | Symon Spiersweg 17, 1506 RZ Zaandam | +31 75 653 62 62 | info@tabsholland.nl

© TABSholland | DISCLAIMER | LOGIN Login

 

CORPORATE
MANAGEMENT
AANDEELHOUDERS
VISIE & MISSIE
ORGANISATIE
NPEX
VACATURES
GESCHIEDENIS
CONTACT
JAARVERSLAGEN
TRADING REGLEMENT
PUBLICATIES
PERSBERICHTEN
MILIEU
VISIE & MISSIE ORGANISATIE JAARVERSLAGEN TRADING REGLEMENT PERSBERICHTEN