BIM - Adviseur

Ben jij degene die vanuit een bouwkundige achtergrond handen en voeten kunt geven aan BIM? Kun jij schakelen met zowel onze sales als de technici van onze klanten? Ben jij iemand die uitdagingen ziet als kansen en ze proactief aanpakt? Voel jij je met nieuwigheden als een vis in het water, kun je ook nog zelfstandig en snel werken en kun je aardig overweg met programma’s als Solibri, Revit vanuit een bouwkundige achtergrond?

Reageer dan om een plekje te bemachtigen op de meest vooruitstrevende afdeling van Jongeneel (standplaats Utrecht)

Wat ga je doen bij ons?
Voor onze zeer nieuwe afdeling BIM zijn we op zoek naar een slimme en proactieve BIM-adviseur. BIM in de handel is net even anders dan BIM in de aannemerij of architectenwereld.

Jongeneel biedt onze klanten drie mogelijkheden:

  • Uitlezen van modellen, waarbij bouwkundige informatie en complete materiaalstaten de sleutelwoorden zijn;
  • Revit-Bibliotheek met Jongeneel-producten;
  • Productiewerk vanuit het BIM-model aanbieden.

Jouw functie is met name gericht op punt 1. Hierbij help je onze accountmanagers en binnendienstmedewerkers om juiste informatie aan onze klanten te geven. Dit gaat om hoeveelheden en soorten materiaal, maar denk ook aan bevestigingen of prefab.

Het mooie van deze functie is dat hij nog geconcretiseerd moet worden en dat onze services omtrent BIM en daarmee ook de BIM afdeling groeiend zijn. Dit biedt jou kansen op doorgroeien, ontwikkelingen en je zult uitdagingen tegenkomen.

Het team
Als BIM-adviseur kom je terecht in het team van Jongeneel Services. Een kleine afdeling waarbij we diverse toegevoegde waarden voor onze klanten concreet maken. BIM is hier een belangrijk onderdeel van. Je werkt voornamelijk vanuit Utrecht.

Jouw capaciteiten
Het belangrijkste is dat je communicatief vaardig bent en een bouwkundig- technische achtergrond hebt. Kennis van IFC, Solibri, Revit en andere BIM-pakketten is een grote pre.

Zelfstandig kunnen werken, proactief zijn en snel verbanden kunnen leggen zijn belangrijke karaktereigenschappen.

We zijn op zoek naar iemand met:

  • Een afgeronde HBO opleiding in bouwkunde en/of techniek;
  • Enige werkervaring;
  • Deze functie is ideaal voor de startende BIM’er.

Wij bieden jou:
Jongeneel groeit en heeft de ambitie om de beste te worden in de sector. Jouw tomeloze inzet en ambitie kun je bij ons goed kwijt. Je komt terecht in een professionele en informele werkomgeving waar wij op een prettige manier met elkaar samenwerken en waar veel ruimte is voor ondernemerschap. Je krijgt veel vrijheid van je manager;jouw nieuwe initiatieven en ideeën zijn zeer welkom. Verder bieden wij:

  • Een uitdagende en afwisselende functie;
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld in onze Jongeneel Academy;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?
Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Hedy van Opzeeland (Productmanager) op telefoonnummer 06-13759619. Ben je enthousiast geworden, dan ontvangen wij graag jouw cv en korte motivatie. Je kan deze mailen naar

solliciteren(_AT_)jongeneel.nl
met vacaturenummer 2019.02.19.1

Over Jongeneel
Jongeneel verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en waardevolle partner voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt hierbij niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we onze klanten graag van dienst op één van onze 43 vestigingen.

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.jongeneel.nl


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Timber and Building Supplies Holland N.V. | Symon Spiersweg 17, 1506 RZ Zaandam | +31 75 653 62 62 | info@tabsholland.nl

© TABSholland | DISCLAIMER | LOGIN Login

 

CORPORATE
MANAGEMENT
AANDEELHOUDERS
VISIE & MISSIE
ORGANISATIE
NPEX
VACATURES
GESCHIEDENIS
CONTACT
JAARVERSLAGEN
TRADING REGLEMENT
PUBLICATIES
PERSBERICHTEN
MILIEU
VISIE & MISSIE ORGANISATIE JAARVERSLAGEN TRADING REGLEMENT PERSBERICHTEN