Super functie van ACCOUNTMANAGER bij een top bedrijf! Vind je het leuk om commerciële kansen te benutten en vraag te creëren bij (potentiële) klanten? En heb je gedegen kennis van de hout en houtproducten? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Over de organisatie
Heuvelman Hout importeert, verkoopt , distribueert en bewerkt hout en plaatmaterialen en is onderdeel van de TimberandBuildingSupplies Holland (TABSHOLLAND). Wij bewerken op klant specifieke wens.Kwaliteit en service staan bij ons hoog inhet vaandel. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en waardevolle partner. De grootte van het project of de klant maakt voor ons hierbij niets uit. We hebben verstand van bouwen en we weten dus hoe belangrijk kwaliteit is voor het slagen van een bouwproject. Heuvelman doet nooit concessies aan de kwaliteit van de producten en diensten die zij levert. Naast onze expertise en kwaliteit komen onze klanten graag bij ons voor de open en hartelijke sfeer. We kennen onze klanten en dat maakt de samenwerking niet alleen efficiënter maar ook leuker.

Wat je gaat doen bij ons
Als Accountmanager ben jij hét visitekaartje van onze vestiging in Geldrop. Er is veel pionierswerk te doen in je werkgebied. Het werkgebied ligt rond Geldrop. Samen met de manager ontwikkel je een strategie om de klantenkring verder uit te bouwen. Je bouwt de relatie met bestaande klanten verder uit en je verwerft nieuwe opdrachtgevers. Het is aan jou om met jouw kennis van hout-, plaatmaterialen , houtbewerkingen en je saleskwaliteiten zo goed mogelijk invulling te geven aan hun wensen. Je stelt kritische vragen, neemt hun twijfels weg. Daarnaast ben je een onmisbare schakel tussen de klant en onze binnendienst. Door je drive en energieke persoonlijkheidhaal je jouw dagelijkse doelstellingen met gemak.

Jouw capaciteiten
Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren en over commerciële,- en klantgerichte vaardigheden beschikt. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding. Je bent een doorzetteren voelt je verantwoordelijk voor de klanten. Je bezit overtuigingskracht en goede communicatieve en socialevaardigheden en ben zelfkritisch; je evalueert continu je eigen gesprekken omdat je jouw prestaties wilt verbeteren. Jij wil namelijk de beste accountmanager van Heuvelman worden!

Wij bieden je
Je gaat werken in een organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling . Je werkt in een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer met een gezonde competitiedrang. Je krijgtdiverse trainingen om jouw commerciële vaardigheden te vergroten. Er is genoeg ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een marktconform salaris.

Enthousiast?
Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Rene Groetelaers , Manager Heuvelman Geldrop. Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-54635166. Je motivatiebrief en cv kun je sturen naar

solliciteren(_AT_)tabsholland.nl
onder vermelding van Accountmanager Heuvelman Geldrop en vacaturenummer 2019.02.06 .


Wij vullen deze vacature in via onze eigen werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

 

 

Timber and Building Supplies Holland N.V. | Symon Spiersweg 17, 1506 RZ Zaandam | +31 75 653 62 62 | info@tabsholland.nl

© TABSholland | DISCLAIMER | LOGIN Login

 

CORPORATE
MANAGEMENT
AANDEELHOUDERS
VISIE & MISSIE
ORGANISATIE
NPEX
VACATURES
GESCHIEDENIS
CONTACT
JAARVERSLAGEN
TRADING REGLEMENT
PUBLICATIES
PERSBERICHTEN
MILIEU
VISIE & MISSIE ORGANISATIE JAARVERSLAGEN TRADING REGLEMENT PERSBERICHTEN