Heb jij een passie voor marketing formule en houd je graag meerdere ballen tegelijk in de lucht? Dan bieden wij jou een leuke baan, waarin jij gaat zorgen dat PontMeyer de volgende stap gaat maken op het gebied van Marketing & Formule!

Wat je gaat doen bij ons
Als Marketing Formule medewerker bij PontMeyer ligt jouw focus bij de ombouw en nieuwbouw van vestigingen. Je bent ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van schappenplannen, schap communicatie en lay-outs. Je bent een goede steun voor vestigingen en productmanagement. Je kunt goed plannen, organiseren en meerdere activiteiten tegelijkertijd uitvoeren.Omgaan met de druk(te) en hectiek van deadlines en verschillende interne belangen zijn voor jou geen probleem. Hier krijg je juist energie van!

Waar we mee aan de slag gaan
We hebben succes met de unieke drive-in formule in onze branche, maar staan natuurlijk niet stil!

  • We hebben het formuleplan, je helpt mee om deze te realiseren;
  • Je hebt eigen ideeën die waarde toevoegen en wil die realiseren.
  • We hebben een nieuw e-commerce platform, we brengen online in de vestiging;
  • We werken hard aan verbeteringen, zodat we nog sneller kunnen uitrollen;

Waar ben je goed in?
Jij begint vaak zelf analyses en krijgt daaruit altijd nieuwe, frisse ideeën. Jij geniet van de afwisseling en complexiteit door de vele details en uitdagingen die je tegen komt in je werk. En dat merken de mensen met wie jij samenwerkt! We zijn op zoek naar iemand met:

  • Een afgeronde hbo opleiding richting Commerciële economie;
  • Eén tot drie jaar relevante werkervaring in een B2B of retail omgeving;
  • Veel affiniteit met winkelbeeld, ook online;
  • Enthousiasme, energie, een hands-on mentaliteit en een goed gevoel voor humor;
  • Ervaring met SAP, spacemanagement en floormanagement is een pre.

Hoe werkt het team
Het marketing team van PontMeyer is een klein en hecht team dat veel bereikt. De basiswerkzaamheden zijn zeer gestructureerd, daardoor is er veel ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Naar je ideeën wordt geluisterd en samen maken we daar het beste plan voor en voeren het uit. Je hebt contact met collega’s, reclamebureaus en leveranciers van winkelmaterialen. Er is veel vrijheid voor het inplannen van je werkzaamheden, jij haalt je deadlines toch wel.

Wij bieden jou
Je gaat werken in een informele, professionele organisatie met toekomstperspectief. Wij groeien volop waardoor er een positieve en gedreven sfeer heerst. Je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen op het gebied van online en offline marketing. We bieden een dienstverband van 40 uur per week.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over de vacature van marketing communicatie medewerker, dan kun je contact opnemen met Marcel Douma (Manager Marketing). Hij is dagelijks te bereiken via telefoonnummer 06-54661445. Je motivatiebrief en cv kun je mailen naar

solliciteren(_AT_)pontmeyer.nl
. Vermeld in de onderwerp-regel vacature Marketing Formule Medewerker met vacaturenummer 2019.01.30

Over de organisatie
De naam PontMeyer is in de bouw niet weg te denken. Met 48 vestigingen door heel het land zijn we de grootste bouwgroothandel van Nederland. Succes dat deels is toe te kennen aan de topkwaliteit van de materialen die we leveren, maar dat we bovenal te danken hebben aan onze ruim 700 uiterst betrokken medewerkers. Stuk voor stuk unieke mensen die met hun bevlogenheid meer maken van hun werk. Mensen die zich realiseren dat zij de onmisbare schakel vormen in het contact met klanten en leveranciers binnen hun eigen team en binnen de PontMeyer organisatie.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Timber and Building Supplies Holland N.V. | Symon Spiersweg 17, 1506 RZ Zaandam | +31 75 653 62 62 | info@tabsholland.nl

© TABSholland | DISCLAIMER | LOGIN Login

 

CORPORATE
MANAGEMENT
AANDEELHOUDERS
VISIE & MISSIE
ORGANISATIE
NPEX
VACATURES
GESCHIEDENIS
CONTACT
JAARVERSLAGEN
TRADING REGLEMENT
PUBLICATIES
PERSBERICHTEN
MILIEU
VISIE & MISSIE ORGANISATIE JAARVERSLAGEN TRADING REGLEMENT PERSBERICHTEN