Productmanager Hout PontMeyer

Denk jij altijd vanuit de klant zonder dat je het bedrijfsbelang uit het oog verliest? Bepaal jij de koers en ben je vernieuwend, zodat klanten, leveranciers en concurrenten jou volgen? Ben jij altijd op zoek naar verbeteringen en innovatie? Dan ben jij de perfecte collega voor ons!


Wat je gaat doen bij ons als Productmanager:
Als Productmanager Hout bij PontMeyer ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en beheren van het assortiment om onze klanten maximaal te ontzorgen. Jij bent dé expert op het gebied van productmanagement en assortimentsbeleid en vertaalt dit naar concrete doelstellingen, acties en promoties. Je stelt de klanten altijd centraal; op basis van de vragen uit de markt stel jij het assortiment samen met als doel een technisch en financieel optimaal resultaat. Je bent continu bezig met het verbeteren van de performance van onze producten in toegevoegde waarde, voorspelbaarheid, kosten, prijs, kwaliteit en produceerbaarheid. Je bent hierover continue in gesprek met collega’s op de vestigingen en van Marketing & Formule, Supply Chain. Je begrijpt dat commercie in je bloed moet zitten. Je bent in staat om belangrijke criteria voor successen te herkennen en te bepalen en definieert vervolgens de producteisen en -wensen in samenspraak met sales en inkoop. Jouw visie op productmanagement breng je enthousiast op hen over. Ook speel je een grote rol bij productintroducties en ondersteun je je bij de ontwikkeling en het geven van producttrainingen.

Verder hou je je bezig met de volgende werkzaamheden:

• Je volgt de ontwikkelingen op het gebied van het hout assortiment als een echte trendwatcher;
• Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen bij onze handelspartners en concurrenten;
• Je maakt perfect onderbouwde rapportages en dashboards die goed te gebruiken zijn als sturingsinstrument tijdens managementbijeenkomsten;
• Je beweegt je flexibel tijdens netwerkbijeenkomsten of evenementen;
• Je brengt positieve energie en kunt mensen goed overtuigen.

Het team:
Als Productmanager Hout maak je onderdeel uit van het team Productmanagement met drie andere productmanagers en twee assistent productmanagers. Je werkt vanuit Zaandam, maar je reist veel tussen de verschillende vestigingen en de verschillende leveranciers.

Jouw capaciteiten:
Onderscheidend zijn en blijven in de markt vraagt om continue aanpassing en vernieuwing van ons assortiment en diensten. Borging van ons assortimentsbeleid in de organisatie is hierbij belangrijk, jouw overtuigingskracht maakt dit mogelijk. Met jouw kritische blik en uitstekende communicatieve vaardigheden laat jij een sterke indruk achter bij onze klanten en onze interne stakeholders. Je gaat op een adequate manier om met veranderingen en je kunt goed zelfstandig werken. De wereld van productmanagement kent voor jou geen geheimen. Je straalt een natuurlijke rust uit en weet verwachtingen te managen.

Je beschikt verder over:
• Een afgeronde HBO-opleiding;
• Bekendheid met de ontwikkelingen in productmanagement;
• Een goed analytisch vermogen en uitstekend inzicht in inkoop- en verkoopprocessen;
• Fulltime beschikbaarheid.

Wij bieden je:
Met jouw visie en vakmanschap en spirit kun jij het merk PontMeyer uitbouwen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief in een klimaat van ondernemerschap en lef. Verder bieden wij je voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen als professional, bijvoorbeeld in onze TABS Academy.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over de vacature van Productmanager Hout, dan kun je contact opnemen met Leonie Meeuwsen (HR Adviseur). Zij is te bereiken via telefoonnummer 06-13465254. Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar solliciteren@pontmeyer.nl onder vermelding van “Productmanager Hout” en vacaturenummer 2018.11.28.

Over PontMeyer:
De naam PontMeyer is in de bouw niet weg te denken. Met 48 vestigingen door heel het land zijn we de grootste hout-, plaat- en bouwmaterialenleverancier van Nederland. Succes dat deels is toe te kennen aan de topkwaliteit van de materialen die we leveren, maar dat we bovenal te danken hebben aan onze ruim 750 uiterst betrokken medewerkers. Stuk voor stuk unieke mensen die met hun bevlogenheid meer maken van hun werk. Mensen die zich realiseren dat zij de onmisbare schakel vormen in het contact met klanten en leveranciers binnen hun eigen team en binnen de PontMeyer organisatie.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het vervullen van vacatures hebben wij in eigen beheer.

 

 

 

Timber and Building Supplies Holland N.V. | Symon Spiersweg 17, 1506 RZ Zaandam | +31 75 653 62 62 | info@tabsholland.nl

© TABSholland | DISCLAIMER | LOGIN Login

 

CORPORATE
MANAGEMENT
AANDEELHOUDERS
VISIE & MISSIE
ORGANISATIE
NPEX
VACATURES
GESCHIEDENIS
CONTACT
JAARVERSLAGEN
TRADING REGLEMENT
PUBLICATIES
PERSBERICHTEN
MILIEU
VISIE & MISSIE ORGANISATIE JAARVERSLAGEN TRADING REGLEMENT PERSBERICHTEN