Op zoek naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid?

Business Controller, voor Zuid-Nederland (fulltime)

Challenge jij liever de business dan dat je gevraagd advies geeft?! Leg jij de lat hoog voor jezelf en is het jouw doel om de resultaten te optimaliseren? Dan zoeken wij jou!

Wat je gaat doen bij ons:
Als Business Controller bij TABS Holland ben je de financieel specialist en sparringpartner voor onze Jongeneel vestigingen in de regio Zuid-Nederland. Samen met het regiomanagement is het jouw doelstelling om het resultaat van de regio te maximaliseren en ervoor te zorgen dat de vestigingen aantoonbaar in control zijn. In de praktijk betekent het dat je met jouw expertise en frisse blik de vertaalslag maakt van onze ondernemingsstrategie naar de financiële plannen en processen voor de vestigingen. Jij vindt het belangrijk om met zaken voorop te lopen, dus innoveren en slimmer werken zijn key-words voor jou. Met jouw heldere manier van uitdrukken treed je op als stevige en overtuigende businesspartner. Verder houd je je bezig met het:

  • Monitoren en analyseren van periodieke resultaten en KPI's van de Jongeneel vestigingen;
  • Ondersteunen van het regiomanagement op tactisch, operationeel en strategisch niveau;
  • Vervullen van de rol van intermediair tussen de vestigingen en andere partijen die jou kunnen helpen om je ambities te verwezenlijken;
  • Uitvoeren van interne audits bij de vestigingen en zorgdragen voor de verbetering van de administratieve organisatie en het gebruik van SAP.

Naast deze werkzaamheden neem je deel aan diverse projectgroepen. De afdeling Finance & Control heeft stevige ambities. Van jou wordt initiatief verwacht inzake de verschillende projecten. Hierbij kun je denken aan een tool voor het rendement op productgroepen en het optimaliseren van de pricing.

Je standplaats is weliswaar ons hoofdkantoor in Zaandam, maar je bent bijna altijd te vinden op onze vestigingen in de regio Zuid-Nederland. Je vindt het ook het leukst om daar te zijn.

Waar ben je goed in?
Op iedere vestiging geef jij het beste, je doet niet alleen wat er van je verwacht wordt, maar je doet veel meer. Je geeft ongevraagd advies en hebt het lef om (gevoelige) onderwerpen ter discussie te stellen. Jij geniet van de afwisseling, complexiteit en uitdagingen die je tegen komt in je werk. En dat merken de mensen met wie jij samenwerkt! We zijn op zoek naar iemand met:

  • Een afgeronde WO-opleiding zoals Bedrijfseconomie/Accountancy, eventueel aangevuld met een postdoctorale RC/RA-opleiding (of studerende);
  • Enkele jaren relevante werkervaring in soortgelijke functie of binnen de Big Four;
  • Een zeer sterk ontwikkeld analytisch vermogen om totale processen en samenhang te kunnen overzien;
  • Het vermogen de zaken rationeel te benaderen, weet te overtuigen en initiatieven neemt;
  • Een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en iemand die perfect in staat is om geheel zelfstandig te functioneren.

Wij bieden jou:
Je gaat deel uitmaken van een groeiende organisatie. Onze plannen zijn ambitieus en jij kunt bij ons scoren samen met je collega’s in een ongedwongen werksfeer. In de TABS Academy krijg je de kans om jouw professionaliteit te vergroten. Er is genoeg ruimte voor jouw ondernemerszin, initiatieven en ideeën! Je krijgt veel vrijheid van je manager; zij staat open voor al jouw nieuwe initiatieven en ideeën.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over de vacature van Business Controller, dan kun je contact opnemen met Anouk Klomp (Manager Business Controller). Zij is dagelijks te bereiken via telefoonnummer 06-30086807. Je motivatiebrief en cv kun je mailen naar

solliciteren(_AT_)jongeneel.nl
. Vermeld in de onderwerp graag dat het gaat om de vacature Business Controller regio Zuid-Nederland, vacaturenummer 2018.12.006.

Over de organisatie
Timber and Building Supplies Holland N.V., is een grote naam in bouwend Nederland. Deze nieuwe naam is ontstaan na de overname van Deli Building Supplies (Koninklijke Jongeneel) door PontMeyer en is daarmee de grootste hout en bouwmaterialen leverancier van Nederland. Met in totaal 100 vestigingen en 1500 medewerkers is de groep een grote speler die succesvol door de bouwcrisis heen gekomen is. De bouwmarkt moest uit een diep dal komen, maar trekt inmiddels stevig aan. Timber and Building Supplies Holland N.V. staat er zowel qua marktaandeel, maar ook qua financiële resultaten goed voor en heeft nog veel plannen om nog beter te worden. 

 

 

Timber and Building Supplies Holland N.V. | Symon Spiersweg 17, 1506 RZ Zaandam | +31 75 653 62 62 | info@tabsholland.nl

© TABSholland | DISCLAIMER | LOGIN Login

 

CORPORATE
MANAGEMENT
AANDEELHOUDERS
VISIE & MISSIE
ORGANISATIE
NPEX
VACATURES
GESCHIEDENIS
CONTACT
JAARVERSLAGEN
TRADING REGLEMENT
PUBLICATIES
PERSBERICHTEN
MILIEU
VISIE & MISSIE ORGANISATIE JAARVERSLAGEN TRADING REGLEMENT PERSBERICHTEN