Regionaal Salesmanager Zuid Nederland

Ben jij aantoonbaar succesvol in het salesvak? Krijg jij een kick van het sluiten van mooie deals en draag jij jouw salesvaardigheden graag over aan onze Accountmanagers? Dan word jij onze nieuwe collega!

Wat ga je doen als Regionaal Sales Manager?
Als Regionaal Salesmanager ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van groei van het marktaandeel, behalen van de omzet en marge doelstellingen van regio en een goede uitvoering van de buitendienst activiteiten. Je bent werkzaam in de regio Zuid Nederland. Je bent actief betrokken bij de salesactiviteiten in de regio en werkt onder andere nauw samen met de National Accountmanager, de Regiodirecteur en commerciële afdelingen. Je rapporteert aan de Algemeen Directeur van Jongeneel.

In jouw regio ben jij hét gezicht van Jongeneel, je kent het speelveld en weet door het effectief inzetten van je actuele netwerk ook je eigen resultaten te behalen. Je bezoekt zelf regelmatig de grotere aannemers, want ook jij krijgt energie van het binnenhalen van new business. Je levert een bijdrage aan het salesplan voor de regio’s en weet als geen ander dat het werken met een marktbewerkingsplan tot succes leidt; je neemt de Vestigingsmanagers en Accountmanagers hier in mee. Je ondersteunt de Vestigingsmanagers bij het ontwikkelen van de Accountmanagers, dit doe je op coachende wijze. Ook reis je meerdere dagen per week mee met de Accountmanagers in jouw regio. Je initieert en uniformeert salesactiviteiten en met innovatieve ideeën zorg jij ervoor dat de accountmanagers de ene na de andere deal sluiten. Je vergroot hun performance niveau en faciliteert hen bij hun professionele ontwikkeling. Je werkzaamheden in deze uitdagende functie bestaan o.a. uit:

 • Je speelt een actieve rol in marktbewerking en accountmanagement;
 • Je zorgt voor een groei in marktaandeel, omzet en marge binnen je regio;
 • Je geeft vertrouwen en zorgt voor een enthousiast team van accountmanagers die op proactieve wijze hun rayon bewerken;
 • Je faciliteert en bewaakt de salesprocessen en de salesdashboards, indien nodig stuur je op KPI’s;
 • Je draagt zorg voor een goede administratie op basis van targetting, planning, evaluatie en forecasting;
 • Je bent onderdeel van het regioteam van Zuid Nederland.

Jouw capaciteiten
Wij zoeken een sterke, commerciële en communicatieve persoonlijkheid die makkelijk met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie omgaat. Verder zijn wij op zoek naar een collega:

 • Met een relevante commerciële opleiding op HBO -niveau;
 • Met minimaal vijf jaar relevante ervaring als Accountmanager of districtsmanager in een soortgelijke omgeving;
 • Die in staat is om adviserend, coachend en sturend te functioneren
 • Belangrijke competenties:
  - Commercieel
  - Resultaatgericht
  - Communicatief sterk
  - Coachend
  - Besluitvaardig
  - Inspirerend
  - Omgeving sensitief

Wij bieden jou
Je gaat deel uitmaken van een groeiende organisatie. Onze plannen zijn ambitieus. Je kunt bij ons scoren samen met je collega’s in een ongedwongen werksfeer. In de TABS Academy krijg je de kans om jouw professionaliteit te vergroten. Er is genoeg ruimte voor jouw ondernemerszin, initiatieven en ideeën!

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden of heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 075-6536242.

Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar

solliciteren(_AT_)jongeneel.nl
en vermeld als onderwerp het vacaturenummer 2018.12.03

 

 

 

Timber and Building Supplies Holland N.V. | Symon Spiersweg 17, 1506 RZ Zaandam | +31 75 653 62 62 | info@tabsholland.nl

© TABSholland | DISCLAIMER | LOGIN Login

 

CORPORATE
MANAGEMENT
AANDEELHOUDERS
VISIE & MISSIE
ORGANISATIE
NPEX
VACATURES
GESCHIEDENIS
CONTACT
JAARVERSLAGEN
TRADING REGLEMENT
PUBLICATIES
PERSBERICHTEN
MILIEU
VISIE & MISSIE ORGANISATIE JAARVERSLAGEN TRADING REGLEMENT PERSBERICHTEN